Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشته فهمیده روز پنجشنبه درگفت وگوبا ایرنا اظهارداشت: با گذشت بیش ازچهاردهه از نامگذاری روز قدس، امسال اولین سالی است که به دلیل شیوع بیماری کرونا، مسلمانان نمی‌توانند دست دردست هم و با مشت‌های گره کرده درصحنه حضور یابند لذا درحوزه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرزاین روزمهم درقالب فضای مجازی درحال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: برگزاری روز قدس، امسال یک تفاوت اساسی با روز قدس در سال‌های قبل دارد زیرا نخستین روز قدسی است که بدون حاج قاسم سلیمانی گرامی داشته می شود.

وی با اشاره به اینکه روز قدس میراث مبارک امام خمینی (ره) است،عنوان کرد: شهید سردارسپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید قدس است.

فهمیده بیان داشت: دانش آموزان و فرهنگیان البرز با انتشاردلنوشته هایی دراین زمینه یادآوری می کنند که راه قدس و آزادسازی آن ادامه دارد و زوال اسرائیل حتمی است.

وی تصریح کرد: دانش آموزان و فرهنگیان ولایت مداراین استان با انتشاردلنوشته وپوسترهایی درراستای روزجهانی قدس حمایت خود از آرمان های ملت فلسطین را اعلام می کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: راهپیمایی روز قدس که نماد همبستگی و وحدت ملی درایران اسلامی است از دیگر محورهای دلنوشته هایی است که به یاد شهید مقاومت و بیداری اسلامی، شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان شهید راه آزادسازی قدس و مدافعان حرم جلوه گری می کند.

وی افزود: دراین دلنوشته هابه فرمایشات معمارکبیرانقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری و شهید حاج قاسم سلیمانی پیرامون روز قدس که همانند دانه های زنجیربه هم پیوسته اند، اشاره شده است.

روز جهانی قدس آخرین جمعه ماه رمضان است که امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸ (رمضان ۱۳۹۹ق) آن را روزی رسمی برای حمایت از مردم فلسطین دانست و از مسلمانان جهان خواست که برای کوتاه کردن دست دولت اسرائیل و پشتیبانان آن به هم بپیوندند.

استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی دارد

برچسب‌ها البرز فضای مجازی دانش‌آموزان فرهنگیان روز قدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز فضای مجازی دانش آموزان فرهنگیان روز قدس البرز فضای مجازی دانش آموزان فرهنگیان روز قدس حاج قاسم سلیمانی دانش آموزان روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۶۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    ماموستا مامد کلشی‌نژاد، در مراسم گرامیداشت شهادت استاد شهید مطهری اظهار کرد: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، شخصیتی برجسته و تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران و از چهره‌های مهم فکری و فرهنگی در دوران پیش و پس از انقلاب اسلامی بودند.


وی ادامه داد: شهید مطهری به عنوان یک روحانی شیعه، استاد فلسفه اسلامی و کلام اسلامی بودند و در زمینه‌های فقه و اصول نیز صاحب‌نظر بودند.


ماموستا کلشی نژاد تصریح کرد: شهید مطهری آثار فراوانی در زمینه‌های مختلف دینی و فلسفی به رشته تحریر درآورده‌اند که بسیاری از آن‌ها به‌عنوان منابع مهم در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه شهید مطهری به عنوان «معلم شهید» در ادبیات نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شوند افزود: شهید مطهری نقش مهمی در تبیین و ترویج اندیشه‌های اسلامی داشته‌اند و  با تلاش و مجاهدت فراوان در تمامی رشته‌های معارف اسلامی، صاحب‌نظری ژرف‌اندیش و محققی دقیق بودند و در حوزه‌هایی همچون فلسفه، فقه و اصول در قله اجتهاد قرار داشتند.

کلشی‌نژاد خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) نیز علاقه زیادی به شهید مطهری داشتند و پس از شهادت ایشان فرمودند که «فرزند عزیزی را که پاره تنم و حاصل عمرم بود، از دست دادم» شخصیت علمی و فرهنگی شهید مطهری همچنان الهام‌بخش نسل‌های مختلف در ایران و جهان اسلام است.

امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به جایگاه و منزلت معلمان در جامعه یادآور شد: معلمان نقشی حیاتی در شکل‌دهی آینده جوامع ایفا می‌کنند. آن‌ها نه تنها دانش و مهارت‌های ضروری را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنند، بلکه در توسعه شخصیت و ارزش‌های اخلاقی دانش‌آموزان نیز نقش دارند.

 
وی اضافه کرد: جایگاه و منزلت معلم در جامعه، به‌عنوان پرورش‌دهندگان ذهن‌های جوان و راهنمایانی برای یادگیری مادام‌العمر، باید به شدت مورد تقدیر و احترام قرار گیرد.


کلشی‌نژاد گفت: جامعه‌ای که معلمان خود را ارج می‌نهد و در رشد و توسعه آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند، می‌تواند انتظار داشته باشد که نسل‌های آینده‌ای موفق، مسئول و متعهد را پرورش دهد و معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند.

امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به روابط بین دانش‌آموزان و معلمان عنوان کرد: روابط بین معلم و دانش‌آموز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و می‌تواند تأثیر عمیقی بر فرآیند یادگیری و رشد شخصیتی دانش‌آموزان داشته باشد. این روابط بر پایه احترام متقابل، اعتماد و درک مشترک بنا شده و محیطی را فراهم می‌کند که در آن دانش‌آموزان احساس امنیت و پذیرش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • بیعتی دوباره با شهید راه مقاومت
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال